Uitnodiging Sterke verhalen

Beste Kjel,

Op 23 november liepen de meningen nogal uiteen. Het bepalen wat het lekkerste bier is blijkt minder eenvoudig dan verwacht. Eindconclusie van deze avond: Smaken verschillen. Onder het genot van nog wat biertjes zijn de meningen nog weer aardig bij elkaar gekomen. Na deze avond bleef het even stil  rond  de Kjels. Stilte voor de storm laten we maar zeggen. Achter de schermen is kosten nog moeite bespaard om dit seizen nog een 3-tal bijeenkomsten te organiseren. Zie hieronder de data, en in de bijlage de uitnodiging voor 15 februari.

Vrijdag avond  15 februari: Sterke verhalen

Zaterdag avond 16 maart: Tel je kaarten

Vrijdag avond  12 April: Kies-je-kjelsavond

Kies-je-Kjelsavond: Voor deze avond hebben wij twee thema’s in gedachten “Kjels op Chique” of “Adieu Kjels”. Jullie mogen kiezen. We horen het graag voor 1 maart.  Hieronder een korte omschrijving

Kjels op Chique:   Deze avond vieren wij op chique wijze dat de Kjels al 5 jaar bestaan. We blikken even terug en kijken vooruit naar 5 nieuwe jaren. Laten we dit ook met alle 125 leden vieren. Dus houd deze datum vrij in je agenda!

Adieu Kjels: Deze avond plaatsen we een gedenksteen bij de Kjels boom aan het Leidepad ter herdenking van de Kjels. Daarna gaan we potverteren en blikken we terug op 5 prachtige Kjels jaren.

Dit laatste klink vrij dramatisch maar dreigt wel realiteit te worden.  Al meer dan een jaar roepen wij jullie op om plaats te nemen in het bestuur. Velen van jullie zijn door ons persoonlijk benaderd. Een ieder heeft op zijn eigen manier absoluut een goede reden om nee te zeggen. Wij zijn echter van mening dat er ook heel veel goede redenen zijn om JA te zeggen. Om leuke en vernieuwende avonden te organiseren is regelmatige vernieuwing van het bestuur vereist. Wij hebben na dit seizoen onze diensttijd er op zitten en stoppen. Dus, hoe nu verder………?

Er gloort nog hoop want er hebben zich 2 Kjels gemeld maar dit is te weinig. Er zijn nog minimaal 2 Kjels extra nodig. Niet dat het allemaal zo enorm veel werk is maar het maakt het er wel aanzienlijk makkelijker van als je voltallig bent.

Vriendelijke groeten,

Ed, Reinier en Erwin

Bijlage uitnodiging Sterk verhalen