Met de muziek mee

Met de muziek mee, wat kan dat zijn, heeft menig Kjel zich op vrijdag 16 september 2016 afgevraagd. Dat was immers de titel van de avond. O nee hè, het zal toch niet waar zijn, gaan we zingen? Ja, we gaan zingen, en hoe. Onder leiding van Mark Schrijver begeleid door Alma Groters op piano. In de nieuwe Huskamer van de Spil. 50 Kjels krijgen enkele zangkneepjes bijgebracht. Na de pauze en enkele biertjes kwam de stemming er steeds beter in. Het Lettels volkslied, een special aangepaste versie door Mark te Boekhorst op het kermis volkslied werd in stapjes te gehore gebracht.

Met als klap op de vuurpijl, 50 Kjels vanaf de voetbaltribune, het Lettels volkslied uit volle borst schallend over Lettele noord.

De buurte zol wel à dag hemn, wat heur ik noe?

Velen hadden vooraf niet kunnen voorspellen dat ze hiertoe in staat waren. Het was weer een bruisende Kjels avond, een mooie start van het 3de seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *