De Kjels nemen hun pet af voor veteraan Gobel

Na een jaar van afwezigheid  is veteraan, en erelid  van de Kjels van Lettele, dhr Gobel  op 97 jarige leeftijd weer aanwezig bij de dodenherdenking op het kruispunt. Dit bijzondere moment hebben de Kjels aangegrepen voor een eerbetoon aan dhr Gobel.

Hoe een spontane idee zo mooi kan uitpakken.  Slechts een dag van te voren zijn de Kjels per mail benaderd voor het eerbetoon. Het is dan geweldig  om te zien hoe na afloop van de dodenherdenking zo’n 40 leden hun kjelspet uit de binnenzak toveren en een erehaag vormen bij de ingang van de Koerkamp.  Dhr Gobel was aangenaam verrast. Na een korte toespraak door Wilfied van Oldeniel verwisselde Gobel zijn Barret voor de Kjelspet.  Vervolgens liep hij door de erehaag en schudde iedere Kjel de hand.  Dhr Gobel voelde zich werkelijk vereerd, zo liet hij de volgende dag via de zijn dochter Jill weten.

Al met al waardige afsluiting van het  Kjels seizoen 2017/2018.

Foto’s